Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днеска реших да поглезя Алфи малко на бензин,но проклетника ми поднесе поредния номер.Нещо не вървеше както трябва и слязох да видя как е отделителната му система.От ауспуха му излизаше невъобразима смрад.Диагнозата е ясна-катализатор!
    Въпроса ми е от къде и какво резонансно гърне да сложа!Става ли от нещо друго или трябва да търся оригинално.Някой ако има и данни за цени,ще ме улесни много!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ами сваляш го и в магазина и търсиш кое ще пасне по размери. около 20лв са. може да издъниш катализатора и да го сложиш кух и няма да купуваш гърнета.
      точка

Comment

• То да го издъня е лесно,ама ще бръмчи повече!Значи ще му шибна от каквото стане.Мисълта ми беше има ли от някой модел,който най-да му пасва!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• няма точен модел.резонансните ги продават на принципа което пасне /турски са повечето/.те като чуят "на мястото на катализатора" и сами се сещат. а и да издъниш катализатора почти няма разлика в шума така че пак е вариант.
          точка

Comment

• аз сложих тръба на негово място и много дразнещо взе да реве сега мисля да спретна гърне тип ремус с вата и перфорирана вътрешна тръба,другото което се случи е че почна да обогатява сместа и да харчи повечко
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Иво, слагай готов резонатор и не си усложнявай живота
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Това го знам!Ама ви питах дали е необходимо да подбирам резонатора (то че е желателно е ясно) или да слагам какъвто намеря!Някой експериментирал ли е или е все тая , какъв ще сложа.

Мариан е прав!Взе и да харчи повече!Поразбъзиках я малко и се пооправи,но явно трябва в скоро време да го сменям катализатора и после на стенд да я регулирам пак.Предполагам,че се е задръстила яко!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 12:48.

Comment

• По сервизите за гърнета ти ги подбират по старото, а монтажа е безплатен, ако купиш от тях резонатора.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• То монтажа за мене е винаги безплатен,а гърнета от сервизи не купувам!

Comment

• Днеска,мотаейки се между Серрес и Санданска околия установих,че скандално скъпите ми амортисьори са заминали.Особено левия!Става въпрос за предните.То,че ще ги сменявам е ясно,но пак ще се наложи да сменя и лагерите на макферсона.Тия лагери ги сменявам по два пъти в годината и ми е писнало от тях.
                      Въпроса ми е:Някой оправил ли се е с тая простотия и как.Приемам всякакви идеи!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Днеска,мотаейки се между Серрес и Санданска околия установих,че скандално скъпите ми амортисьори са заминали.Особено левия!Става въпрос за предните.То,че ще ги сменявам е ясно,но пак ще се наложи да сменя и лагерите на макферсона.Тия лагери ги сменявам по два пъти в годината и ми е писнало от тях.
                        Яко грес му е майката и колкото изкарат
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Днеска,мотаейки се между Серрес и Санданска околия установих,че скандално скъпите ми амортисьори са заминали.Особено левия!Става въпрос за предните.То,че ще ги сменявам е ясно,но пак ще се наложи да сменя и лагерите на макферсона.Тия лагери ги сменявам по два пъти в годината и ми е писнало от тях.
                          колега този проблем може да се реши само по един начин,имах същият проблем с всички 33ки които съм имал. взимаш си амортисьори от 33 imola те нямат такива лагери тяхните чашки са стационарни а завъртането става горе в тампона.само че се променя горния тампон от 4 болта на 3 болта става вечно гарантирам тествано е
                          SPRINTAUTO service
                          0893277773

Comment

• Нищо не помага,даже се чудя като почна да си оправям моята напролет,дали да не се опитам да направя метални,много играчка на струг и цементация мисля че ще станат,пък ще видим колко ще издържат.
                            вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Има и два други варианта, единия не знам до колко е осъществим, чашка от сюд и метален лагер( а дали се намират такива лагери вече...), втория не е за твоите дърти бъбреци

Comment

• хах Иво, кво стана с Викторито дето му симпатизираше
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X